I faste, fine spor langs Heggelivannene

Sigve Tollefsen og Morten Løchen i matchende skiforeningsanorakker var minst like fornøyd som fotografen. De hadde også tro på at det var kjørt løyper videre fra nordenden av Nordre Heggelivann, hvilket viste seg å stemme.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

31 Des 2019

Nyttårsfeiring i Skuibakken 2019

Av Odd Tore Saugerud

Tradisjonen tro arrangeres det nyttårsfest i Skuibakken, som vanlig med fakkeltog opp unnarennet til juletre og bål. I er det ti år siden bakken ble offisielt fredet, og festen i år er den 11. i rekken. Men nå foregår fyrverkeriet på sletta, og gjør mye mindre av seg enn da det ble skutt ut fra tårnet, se bilde nr. 26504 fra 2017.

31 Des 2019

Lysløypa på Eineåsen

Av Odd Tore Saugerud

Det er til dels friske forhold i lysløypa på Eineåsen. Heldigvis er den enveiskjørt i retning oppover svingen, ellers kunne det blitt ganske kritisk her. I mer skyggefulle partier høyere oppe er det hvitere, men snøen er fortsatt knallhard, og trikkesporene er dype, mest med is i bunnen. Kanskje egnet for gode teknikere og skøyting med ski med skarpe kanter, men det var ingen slike ute nå, og det var heller ikke ferske spor. Turgjengere til fots med piggsko var det ikke mangel på..

31 Des 2019

Det skinner i isen på Stovivann og veiene

Av Odd Tore Saugerud

Samme standplass som for bilde nr. 33166 , men nå zoomet inn med teleobjektiv mot Stovivann. Det skinner i isen på Stovivann og på veiene, men også ellers er snøen så hard at det knapt blir merker etter føtter.