Frivillige fra OL Toten-Troll ordner servering på Rausteinshytta

Frivillige fra OL Toten-Troll sammen med hyttesjef Jan-Erik Nordrum på kjøkkenet på den nye Rausteinshytta. Det er OL Toten-Troll som har ansvar for driften av Rausteinshytta. Det har vært svært godt besøk siden den åpnet i fjor.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

04 Jan 2020

Skiftende forhold fra Sørkedalen

Av Odd Stiansen

Det var stor utfart fra Sørkedalen den første lørdagen i 2020, men mange ble nok noe skuffet over forholdene i denne ellers så snøsikre dalen. I løype 4 fra Skansebakken til Lysedammene var forholdene som vi ser av bildet, slett ikke verst, men idet skiløperne kom til krysset med løype 291 (Heggeliveien) ble situasjonen en helt annen - her var det mye blank is.

04 Jan 2020

Skiftende forhold i Sørkedalen

Av Odd Stiansen

Det var stor utfart fra Sørkedalen den første lørdagen i 2020, men mange ble nok noe skuffet over forholdene i denne ellers så snøsikre dalen. I løype 4 fra Skansebakken til Lysedammene var forholdene slett ikke verst, men idet skiløperne kom til krysset med løype 291 (Heggeliveien), sank nok motet hos mange. Selv Skiforeningens løypebas hadde vanskeligheter med å få noe særlig ut av dette grunnlaget, som nok skyldes at Heggeliveien dessverre var brøytet frem til jul. Fotografens ambisjoner om å nå Løvlia forsvant en drøy kilometer etter løypekrysset. Heggeliveien var ille nok så lenge den var forholdsvis flat, men tanken på den forestående stigningen, og ikke minst returen, var lite fristende, selv med stålkanter. Piggsko eller sykkel med piggdekk hadde nok vært et bedre valg.

04 Jan 2020

Bra skiføre i Gjøvikmarka

Av Bernhard Engen

Mildværet har ikke klart å ta knekken på det flotte skiføret i Gjøvikmarka, mye takket være en som kjører løypemaskin dag og natt. Strålende forhold i dag også. Bildet er tatt på Rødgardsmyra mellom Skistua og Solbakken. Nå er det meldt snø og noen kuldegrader, så det ser bra ut framover. Både Solbakken og Skistua holder åpent søndag, så det er bare å komme seg ut!