Ivrige ververe i januarsolen

Eddie Ingskog og Eldar Roppen, som jeg pleier å møte på Kikutstua (se bilde nr. 31031) stod i dag ved bommen på Gråseterveien og vervet medlemmer til Skiforeningen. De hadde vervet fem personer, gitt smørehjelp til en del og delt ut mange Kvikk-lunsj. Det stod også en yngre verver ved Skansebakken, så i dag var det ikke lett å komme seg forbi en verver, dersom en ikke alt var medlem. Det var strålende sol, men hardt og isete, spesielt inn til bommen fra Skansebakken.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

12 Jan 2020

Runde på runde

Av Jørgen Øverbye

Det var et jevnt sig av folk i kunstsnøløypa på Linderudkollen i dag – flere enn bildet viser. Både skikurs og småbarnsfamilier på tur ble observert.

12 Jan 2020

Stor utfartshelg fra Skansebakken

Av Vigdis Jynge

Til tross for grønne åkre i Sørkedalen og isete løyper i startfasen, var det en stor utfartshelg fra Skansebakken.

12 Jan 2020

Bæring av ski

Av Vigdis Jynge

Noen valgte å bære skiene inn fra Skansebakken til Skrubbdal fordi skiløypa var isete. I går regnet det, og skiløypa ble isete. Issålen var for tynn til å bli frest opp. Skiløypa går i terrenget fra Skansebakken langs Ospeskogveien og Gråseterveien. Ved Skrubbdal på Gråseterveien er det bom. Her går skiløypa over på ubrøytet vei, og herifra var forholdene mye bedre. Det var frest, men så forsiktig at det ikke var grus i løypa.