Rosa farevarsel

Flere steder i løypa ut fra Ringkollen er det markert med maling rundt hull. Ikke superlett å se, men bedre enn ingenting. I løyper som ikke er preppet på noen dager, er det knallhardt, så fotografen tok seg heller en runde ute i terrenget. Snøen bærer fint.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

22 Jan 2020

Brudd på sambandet

Av Nina Didriksen

Det er ikke første gang fotografen bruker frasen «brudd på sambandet», men det har ikke skjedd i januar. Dagens føre minnet mest om noe i overgangen mars/april eller kanskje mai. Her krysses Ringkollbekken i den upreparerte løypa «Ringkolltoppen rundt», vest for Femputtene. Bekketraseen er dekket av speilblank is, som her og der har sprukket opp. Bortsett fra akkurat over bekken her er det fine forhold for å gå i terrenget nå!

22 Jan 2020

Skøyteføre ved skiløypa

Av Nina Didriksen

Kanskje hadde en skøytetur på Kolltjern vært bedre? Bortsett fra i de nypreparerte sporene i lysløypa ved Ringkollen, var skiføret knallhardt.

22 Jan 2020

Det spirer i januar

Av Nina Didriksen |

Grønt gress viser seg på jordene langs Steinssletta. Temperaturmessig kan denne januarmåneden karakteriseres som vår, sier meteorologene, men heldigvis er det skimuligheter i høyden.