Lunsj i Sandvikshytta

For min del var det første gangen jeg har lunsj inne på ei markastue etter å ha gått på skøyter dit. Vaffelen smakte utrolig bra!

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

26 Jan 2020

Gjerdingen dam

Av Lars Kristian Bjørløw

Ganske mye vann i fossen til å være januar. Alltid interessant å følge skiltene, som kanskje ikke er helt korrekte, ref. min kommentar om skiltene mellom Kikutstua og Løvlia på bilde nr. 30827. Her ved Gjerdingen står det at det er 6,5 km til Katnosa på vestsiden av vannet. Så når man kommer til midt på vannet, har man gått ca. 2 km, og da kommer det et nytt skilt hvor det også står 6,5 km. Når man kommer bort til veien i fra Gjerdingen dam, står det 3,5 km, og da er man omtrent like langt fra som fra krysset midt på.

26 Jan 2020

Gjerdingen med speilblank is

Av Lars Kristian Bjørløw

Her har fotografen gått over isen med mer enn 20 cm overvann en gang for 15-20 år siden på en kveldstur i midten av april sammen med en kamerat. Turen den gangen startet med litt overvann da vi kom ned fra Bislingen. Så kom vi lengre og lengre ut, og etter hvert hadde vi vann til langt over støvlene. Hver gang jeg er i nærheten av Gjerdingen, tenker jeg på den turen. Det er bedre å gå rundt, som jeg gjorde i dag.

26 Jan 2020

Byggearbeidene på Kobberhaughytta er ferdig

Av Odd Stiansen

Overnattingskapasiteten på Kobberhaughytta er utvidet, og de dagsbesøkende kan glede seg over at inngangspartiet til kafeen har fått et litt nytt design. Det eneste som nå mangler, er en halv meter snø....