Påskestemning på Brovoll

Liten tvil om at Brovoll var et populært utfartssted i dag. Her var det full påskestemning med bål, kiosk, appelsin-utdeling og mye liv i akebakken.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

02 Feb 2020

Mange på Løvlia søndag

Av Lars Kristian Bjørløw

Folk kom fra Ringkollen med bussen, Sollihøgda og opp fra Skansebakken. Men de 40 cm med snø så ingen av de som kom sørfra. Mellom Heggelivann og Løvlia var det veldig hardt, og flere åpne områder. De fleste bekkene var åpne, slik at man måtte krysse dem langt på siden eller være veldig forsiktig når man tråkket over.

02 Feb 2020

Skibussen er fremme på Ringkollen

Av Odd Stiansen

Første helgen i februar startet endelig skibussesongen 2020 på Ringkollen. Usikkerhet om føret gjorde at de fleste nok valgte å vente med å smøre til man var fremme (dersom man ikke var så heldig å ha felleski). En endring fra tidligere år er at Ringkollstua ikke åpner før kl 12, slik at de som har pleid å starte turen med å benytte stuas kafe og/eller toaletter, måte finne andre løsninger.

02 Feb 2020

Kolsåsbanen på luftig buebro

Av Odd Tore Saugerud |

Nederst i Mærradalen, rett ovenfor Radiumhospitalet, krysser Kolsåsbanen på denne luftige og ganske elegante buebroen, bygget i 1942. Den opprinnelige planen var en 30 meter høy stein- og jordfylling som den over Lysakerelva. Etter en hard naturvernkamp i 1937 ble denne brua 30 meter over dalbunnen og med lengde 100 meter valgt i stedet.