Løypekjøring på Vardalsåsen

Flotte forhold og fin kveldsstemning på kveldens dugnad med løypekjøring. Her ved Minnesmerket på Vardalsåsen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

08 Feb 2020

Bålpause på Harestuvannet

Av Morten Synstelien |

Både små og store var med i dag på fellesturen for Turskøyter Hole og Ringerike, og et alderspenn på nesten 70 år. Turen gikk på Harestuvannet. Det er viktig med en sosial bålpause, og vi grillet pølser og tok en sikkelig rast på en øy i vannet. Medbragt selvstående gapahuk for å slippe litt trekk.

08 Feb 2020

Grå dag på Harestuvannet

Av Morten Synstelien |

Det var litt regn og yr i lufta, og overvann på Harestuvannet i dag. Harestua Skøyteglede lager bane mellom Stryken og Harestua. Ikke regn da vi hadde bålpause. Isen var 46 cm tykk, så alle de ti deltagerne fra Turskøyter Hole og Ringerike fikk til en skøytetur som passet for alle denne helga også. Isen ble litt myk på slutten, men dette frister til gjentakelse.

08 Feb 2020

Godt klisterføre

Av Erik Unneberg

Ved start på Skoglund lå temperaturen et par grader over null, og slik var det i store deler av Vestmarka i dag. Litt yr i luften, men løypene holdt seg fint. Fotografen hadde skøyteski, mens de som sverget til klassisk stil, hadde gode ski med klister som smøring. Felleski hadde sikkert fungert greit også. Bildet er tatt like ved Godtland.