Nytt regime på Skjennungstua

Koronaviruset har ikke stengt Skjennungstua ennå (i alle fall ikke pr. 14. mars), men opplegget som ventet gjestene, var litt annerledes enn vanlig. Det var slutt på selvbetjening i disken, og alle gjestene måte sitte ute. Selv om det var en del skiløpere å se, var de ikke flere enn at det var lett å holde forskriftsmessig avstand.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

14 Mar 2020

Noen har rappet termometeret på Glåmene

Av Lars Kristian Bjørløw

Utrolig nok så har noen nå rappet termometeret på Glåmene som jeg satt opp sist vinter, se bilde nr. 30749. Det kostet ikke mye i en billigbutikk, men at noen kan rive de ned og ta det med seg? Det er nok snø i løypene ned til Østre Fyllingen, bortsett fra over bekken ved Smedmyra. Allikevel er hovedløypa til Kikutstua bedre enn her over Glåmene.

14 Mar 2020

Strøkent fra Grua

Av Jørgen Øverbye

Disse gutta var strålende fornøyd med de nykjørte sporene fra Grua til Svartbekken. Drømmeforhold! Planen for dagen var å ende opp i Holmenkollen. Bildet er tatt ved Auretjern.

14 Mar 2020

Fra Vestergyllen mot Sandungen

Av Erik Unneberg

Det var skarpt føre i Vestmarka i dag, og spesielt på skogsbilveiene var det fine forhold i løypene. I kleivene sørover fra Vestergyllen var det litt lite snø her og der, men videre mot Store Sandungen var det bare å gi på.