Koronaavstand på to meter

To løypestaker på Løvliflaka følger Helsemyndighetenes råd og holder to meter avstand.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

07 Apr 2020

Blåere blir ikke himmelen ved Torgetjern

Av Gro Ofte Synstelien

Det er tett mellom løypestakene i dette området, et sted hvor tåka kan ligge så tykk at du ikke vil tro det før du har opplevd det. Men også et av Markas flotteste steder. Himmelen er knallblå, og vi går i beltesporene etter løypemaskina. Brodder er lurt, for det veksler mellom råtten snø, barmark og is. Nå tiner det fra begge sider. Fint å bruke løypene helt til det blir bart. Har med et par lette truger, slik at vi har mulighet til å gå litt utenfor løypa. Stille, så bare to personer på fire timer.

07 Apr 2020

Et av de flotteste områdene i Marka

Av Morten Synstelien

Når du kommer ut på myrene ved Torgetjern og Stormyrtjern, er det som å komme til en ny verden: åpent landskap med lave furuer (kalkfuru?). Et lite besøkt område, noe som er veldig rart siden det er så flott her. Ei skjult perle med skiløypa gjennom.

07 Apr 2020

Utsikt mot nord fra Kleivstua

Av Morten Synstelien

Det ligger et lite tjern mellom Kleivstua og Dronningens utsikt, vet ikke om det er kunstig eller naturlig. Det ligger rett i nord-sør, som de fleste tjern i området .Bak tjernet ser vi vendehjulet og den øverste masta fra taubanen. Vikerfjell lyser opp med sine hvite topper i bakgrunnen.