Våren vinner på Stovivollen

Det var sammenhengende skiføre på Grønlandsveien fra Grønland til Stovivollen langfredag. Fotografen forsøkte seg ikke videre sørover mot Vestmarksetra, men antok at føret ned dit var en del dårligere, med mange bare partier. På Stovivollen var det i alle fall ingen tvil om at våren hadde overtatt for vinteren i det flotte påskeværet. Bildet er tatt med vidvinkelobjektiv, men ser du godt etter, vil du oppdage turgjengere som koste seg i solveggen på huset midt i bildet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

10 Apr 2020

Enkelte bare flekker i Sinnerdalen

Av Lars Kristian Bjørløw |

Her måtte man ut av dobbeltsporet og ut i terrenget. For øvrig fikk jeg ingen glede av nedoverbakkene, da det var altfor vått og ingen glid i påskesola.

09 Apr 2020

Mye snø i Kuvelia

Av Fredrik Gade

På Kuveliveien, øverst oppe i Oppkuvens nordhelling, ligger det fortsatt godt med snø. Skistaven er 160 cm lang. De nesten geologiske formasjonene i snøen oppsummerer vinteren 19/20, lag for lag. Her vil det være skimuligheter en god stund til.

10 Apr 2020

Tverrsjøen i ettermiddag

Av Lars Kristian Bjørløw

Her traff jeg en som ville passere kravet til å være milsluker i dag og Tom Stensaker som hadde fortalt vedkommende at han nå ville passere 900 mil. Ellers så snakket vi om føreforholdene i vinter, antall ganger man hadde gått i Skansebakken og opp til Heggelia, fulle parkeringsplasser og de som gikk ekstremt lange økter for litt over en uke siden.