Panoramautsikt fra hytta syd for Kongens utsikt

Det er et par hytter som ligger helt på kanten syd for Kongens utsikt. Disse kan ses om kvelden fra Steinssletta blant annet når det er i bruk og det er klarvær. Ikke like god utsikt som fra Kongens utsikt, men ikke dårlig heller, ligger værutsatt til.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

11 Apr 2020

Påskeaften på Løvliflaka

Av Vigdis Jynge

En mann med hund passerer i lett snøvær under furua på Løvlieflaka. Skiforholdene er bra. Det har vært nattefrost. Denne skiløperen var den eneste fotografen traff på over tre timer. Det var varslet nedbør. Det regnet i lavlandet, men ikke på Krokskogen. Der snødde det!

11 Apr 2020

Myr i bunn av Bakåsenbakken

Av Vigdis Jynge

Hvis du lurer på hvorfor løypebasen har lagt løypa over en haugen til høyre, så er det fordi han kjenner terrenget. Myra går opp på vårparten, men det kan man ikke se tidligere på vinteren når det er kaldt og mye snø.

11 Apr 2020

Sommerjobb for løypebasen?

Av Vigdis Jynge

Plankene er kjørt ut og ligger klare for bygging av ny bro. Den eksisterende broen kan man skimte nede i bekken. Det er lagt ut plank på tre steder i løypa fra løypekrysset Nibbitjern/Bakåsen til Løvlia. Det blir sannsynligvis en sommerjobb for løypebasen. Disse broene eller kloppene vil gi oss gode løyper på denne strekningen til vinteren.