Mot Fjellsjøen

På gode forstørrelser av dette bildet ser man så vidt to isfiskere mellom trærne. Jeg vurderte å gå over vannet, og så videre over Svartvatn og opp til Gjerdingen dam, men tok heller veien nær Løndalstjernet. Isfiskerne fortalte meg på tilbaketuren til Svartbekken at de bare hadde fått en abbor på 20 cm, mens de hadde håpet på flere ørreter, videre at isen var ca. 45 cm tykk.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

12 Apr 2020

Fornøyde skiturister i Koiedalen

Av Thore Knudsen

Det har tært hardt på snøen på Minneåsen nå i april, men i Koiedalen er det ennå mer enn nok snø. Så der kunne de som foretrekker ski i påsken, nyte nykjørte spor, sol og varme denne første påskedag 2020.

12 Apr 2020

Innover mot Koiedalen

Av Thore Knudsen

I hele vinter har det blitt kjørt opp skiløype den vel 1,5 kilometer lange vegstumpen fra Byfellavegen (like ved det høyeste punktet på løype 971 eller løype 972) og innover mot Koiedalen. I denne lille stigningen vel halvveis får en fint utsyn over Minneåsen mot Totenåsen. Rett bak toppen av grana midt i bildet ser en Torsæterkampen, det høyeste punktet på Totenåsen (841 moh.).

11 Apr 2020

Løypa ved inngangen til Nibbitjern

Av Vigdis Jynge

Det er ideelt med felleski når man må labbe over gress. Løypa kan se utrygg ut på bildet, men den er ikke det. Isen er fast helt inn til land og tørr over hele vannet.