Brå overgang mellom vår og vinter

Ved skogsbilveien fra Strømsbråtan til Tryvannstua var overgangen mellom vår og vinter ganske skarp første påskedag. Utenfor billedkanten til høyre nøt brukeren av barnevognen en god pølse, mens skiløpere med feller var på vei opp den kunstsnøbelagte Wyllerløypa.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

12 Apr 2020

Gjerdingen dam første påskedag

Av Lars Kristian Bjørløw

Det var svært få folk i dette området av Marka i dag. Kun ti biler ved parkeringsplassen på Svartbekken, så her kunne mange flere ha kommet fra Maridalen, bare de tok med seg ski. Flere gikk på beina, så i tillegg til førekollaps, ble også løypene som egentlig ikke var der, ødelagt av noen som gikk på beina eller andre som skøytet (som meg), nei og nei. Til sammen var vi ca. ti stykker, så det gikk nok bra. Mylla over isen er nok et bedre utgangspunkt for de som ennå bruker ski.

12 Apr 2020

Fremdeles skiføre i øvre del av Wyllerløypa

Av Odd Stiansen

Koronaviruset stengte stolheisen i Wyllerløypa for fire uker siden, men det hindrer ikke de ivrigste skiløperne fra å fortsatt bruke løypa. Men når "oppdriften" er feller heller enn heisen, blir nok antall turer langt lavere.

12 Apr 2020

Vårløsning ved Strømsdammen i påsken 2020

Av Odd Stiansen

Strømsdammen ligger ikke mer enn 300 meter over havet, og isen er i ferd med å slippe taket første påskedag i 2020. Koronafaste beboere fra nærområdet fylte en rekke av de stedene hvor det var mulig å ta seg en rast i solen, men det var god plass til alle.