Vårflom ved Busund bru

En flott forsommerdag ved Busund bru, der vi ser Prestemoen på den andre siden av Storelva. Elva er flomstor, og vannet går et stykke innover åkeren. Gården Busund ligger rett bak den lille åskammen. Bilde er for øvrig tatt den første dagen på 12 dagers-turen min rundt Tyrifjorden, som gikk gjennom Holleia, Finnemarka, Vestmarka og Krokskogen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

03 Mai 2020

«Toget over Roa»

Av Nina Didriksen

Et tog tutet i det fjerne da fotografens sto på utsiktspunktet Rundhaugen/Åsrudknatten. Nede ved Jevnaker gled en lang slange i gamle NSB-farger forbi langs Randsfjorden og er her akkurat i ferd med å ta igjen en bil på E16.

03 Mai 2020

Passer på Toso skole

Av Nina Didriksen

Denne lille jenta soler seg utenfor Toso skole. I bakgrunnen skimtes en av de mange regnbygene som truet fotografen på turen opp til utsiktspunktet Rundhaugen/Åsrudknatten, 513 moh. Ved skolen er det en romslig parkeringsplass og blåmerket og umerkede stier går opp i skogen fra bebyggelsen.

03 Mai 2020

Turstart fra Toso skole

Av Nina Didriksen

Det er en romslig parkeringsplass ved Toso skole i Jevnaker. Flere lokale turtips nevner dette som et mulig startsted hvis du ikke bor så nær at du kan gå hjemmefra.