Små, fine veier på Prestemoen

Det er et utall små og litt større veier, alle egnet for sykling, på Prestemoen (eller Prestmoen som det står på noen kart). Det gule merket er for Bedriftsidrettens 10 på topp, og viser løypa rundt. I år er det bare digital registrering.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

24 Aug 2018

Mørke skyer over Holleia

Av Morten Synstelien

Kornet står modent, og vi skimter Ask gods. Bildet er tatt fra Prestemoen/Snyta. Og jeg la om sykkelrute, og slapp faktisk å bli våt.

16 Mai 2018

Siste våren for våningshuset på Sandsetra

Av Morten Synstelien

Det er vår, og en av de mest fotograferte eldre bygningene i Ringerike, står fortsatt. Men den ble revet i september i 2018. Huset hadde forfalt i mange år, og var ikke mulig å redde. Du ser på treet som står ved siden av, at det er er gammelt hus. Storelva går bak huset, og vi ser Hvervenmoen i bakgrunnen.

16 Mai 2018

Vårflom ved Busund bru

Av Morten Synstelien

En flott forsommerdag ved Busund bru, der vi ser Prestemoen på den andre siden av Storelva. Elva er flomstor, og vannet går et stykke innover åkeren. Gården Busund ligger rett bak den lille åskammen. Bilde er for øvrig tatt den første dagen på 12 dagers-turen min rundt Tyrifjorden, som gikk gjennom Holleia, Finnemarka, Vestmarka og Krokskogen.