Brygge i Østre Tvetjern

Det er ei brygge i Østre Tvetjern, ved speiderhyttene. Jeg var her 17 meter fra å kunne sjekke inn på 10 på topp-posten, som er satt opp på motsatt side av tjernet. Arrangøren har ikke satt opp noen kasse (med bok til å skrive seg inn) i år, ei heller en plakat.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

18 Jul 2020

Litt mer utsikt fra Prekestolen

Av Nina Didriksen

Fra Gjerdrums høyeste punkt, Prekestolen på 411 moh., kan du se Øyeren i det fjerne og Nordre Ryggevann en del nærmere. Det er nylig hugget noen trær i dette naturreservatet. Mannen fotografen møtte på toppen, var rimelig lokalkjent, men han visste heller ikke hvem som har tatt ned trærne.

18 Jul 2020

Naboen er høyere enn Gjerdrums høyeste punkt

Av Nina Didriksen

Fotografen står på Gjerdrums høyeste punkt, Prekestolen, på 411 moh., og ser over til Holterkollen i vest. Den er noe høyere, 455 moh., og befinner seg i nabokommunen Nittedal. Første gang fotografen besøkte Prekestolen, var i 1996 (selvfølgelig pga. kjentmannsposten). Da var ankomsten pr. sykkel opp alle bakkene til Holterkollen, og så til fots. Underveis ble det et møte med en løpende elg med en hissig elghund i hælene. I dag gikk turen fra Nittedal kirke.

18 Jul 2020

Ingen trengsel på stien til Prekestolen

Av Nina Didriksen

I motsetning til sin navnesøster i Rogaland, der det meldes om sommerkaos, var det en fredelig vandring til Gjerdrums utgave i dag. Fotografen møtte én person underveis og en annen på toppen. Alle ble like overrasket over å se andre denne småfuktige lørdagen. Det siste stykket sørfra er en bratt kneik, der noen vennlige sjeler har satt opp denne trappestigen.