Klar til avgang - Sundvollen neste

Planen er å gå hjem til Sundvollen fra Tverrsjøstallen på fire dager. Konemor er klar for å gå over Pershusfjellet. Det var bare tre biler på parkeringsplassen ved Tverrsjøstallen mandag formiddag i fellesferien. Det er helt tydelig at mange har reist til andre steder.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

24 Jul 2020

Bushcraft «gapahuk» øst for Bønnnerudtjern

Av Morten Synstelien

Det er laget en gapahuk av nylontau, raier og plastpresenninger på en liten høyde mellom Bønnerudtjern og Torgeseterhøgda. Bekken går rett forbi, det samme gjør den blåmerka stien fra Retthella mot Bureheim. Jeg er ikke glad i slike installasjoner, spesielt ikke at presenninger som ikke tåler sollys, blir stående. De går i oppløsning og er vonde å få fjernet. Bildet er tatt fra nord.

19 Jul 2020

Elg i kveldståke

Av Nina Didriksen

Etter en lang dag med regn var det «bare» tåke søndag kveld. VM-elgen ser ut til å trives ved foten av Midtstubakken.

18 Jul 2020

Blåmerka sti møter skiløypa på toppen av Åboråsen

Av Morten Synstelien

Det står ei postkasse her med ei bok. Jeg tror flesteparten skriver seg inn, selv om det ikke er noen premie. Kassa står på ca. 530 moh., så startet du på Kleivstua, har du gått ca. 145 høydemeter. Rett nordover går skiløypa over noen flotte myrer. Noen av dem er usedvanlig våte, spesielt nå som det har regnet så mye. Så da må du gå i kanten rundt myra.