Veivalg ved Tverrsjøen

Fra krysset Holoa/Sinnerdalen har du flere valg. Turen over Pershusfjellet anbefales, men det er lange seks kilometer, for det er mye opp og ned. Oppnavnet "Nordmarkas mangepuklede dromedar" er ikke bare fantasi.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

20 Jul 2020

Velkommen til Jevnaker Almenning

Av Morten Synstelien

Det er god merking og info på Tverrsjøstallen. Her er det lagt flott til rette for både sykkel, handicapfiskeplasser, badeplass, etc. På bildet ser vi et gammelt hus, som er reddet av bølgeblikktak.

20 Jul 2020

Klar til avgang - Sundvollen neste

Av Morten Synstelien

Planen er å gå hjem til Sundvollen fra Tverrsjøstallen på fire dager. Konemor er klar for å gå over Pershusfjellet. Det var bare tre biler på parkeringsplassen ved Tverrsjøstallen mandag formiddag i fellesferien. Det er helt tydelig at mange har reist til andre steder.

24 Jul 2020

Bushcraft «gapahuk» øst for Bønnnerudtjern

Av Morten Synstelien

Det er laget en gapahuk av nylontau, raier og plastpresenninger på en liten høyde mellom Bønnerudtjern og Torgeseterhøgda. Bekken går rett forbi, det samme gjør den blåmerka stien fra Retthella mot Bureheim. Jeg er ikke glad i slike installasjoner, spesielt ikke at presenninger som ikke tåler sollys, blir stående. De går i oppløsning og er vonde å få fjernet. Bildet er tatt fra nord.