Lille Gyrihaugtjern

Vi skimter løypekrysset her på myra mellom Lille og Store og Gyrihaugtjern. Bildet er tatt mot nord.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

22 Jul 2020

Flott morgen ved damvokterboligen ved Storflåtan

Av Morten Synstelien

Et av de flotteste teltstedene på Krokskogen er ved damvokterboligen. Har aldri sett den i bruk, men den er godt vedlikeholdt. Det er lett å sykle inn hit fra Damtjern. Stedet er mye brukt av skoleklasser og barnefamilier. Men ikke noe søppel på denne siden av dammen. Det blåste kaldt, så ly fra tømmerkoia hjelper mye. Ei meget flott trapp også, mange har nok rastet på denne. Tørk av tarp, soveposer hører med på flerdagsturer. Konemor laget frokost. I dag skal vi gå til Gyrihaugtjerna via Løvlia og Gyrihaugen. Har fått insider-tips ved å «ringe en venn» - den tidligere løypebas Rolf, som er fra området og er meget godt kjent. Så ruta er klar.

22 Jul 2020

Skiltet på Gyrihaugen

Av Morten Synstelien

Det er værutsatt på Gyrihaugen, og skiltet får mye av både sol og regn. Hadde det vært festet med bare to skruer, hadde det ikke sprukket. Men det er flott at det viser høyden.

21 Jul 2020

Sommer- og vinterkryss på Spålsveien

Av Morten Synstelien

Dette krysset på Spålsveien vest for Fagervann er velkjent for mange som ferdes på Krokskogen. Om vinteren møter løypa over Øyangsrøysa løypa mellom Storflåtan og Spålen, og om sommeren munner trillestien fra Steinbutjern ut her. Bildet er tatt nordvestover.