Øvre Vardal idrettsplass

Det er rolig her på Øvre Vardal idrettsplass i dag, men på dette flotte idrettsanlegget er det aktivitet til alle årets tider. Om vinteren går det skiløyper mot Gravåsen og Tømmerhol herfra, med flere forbindelser videre inn i det store løypenettet i Gjøvikmarka. Det er også løypeforbindelse over mot Vardalsåsen via Stangstua. I tillegg er det en rundløype her, som bl.a. benyttes i forbindelse med klubbrenn. I bakgrunnen ser vi Øvre Vardal Sportsklubb sitt klubbhus, og på den andre siden av bygget er det parkering.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

19 Aug 2020

Rett i sporet ved Øvre Vardal idrettsplass

Av Eivind Molde

Dette er Øvre Vardal Sportsklubb sitt klubbhus, og rett bak, ligger idrettsplassen. Som vi ser, er det gode parkeringsmuligheter rett ved klubbhuset. Nå er det full sommer, men vi kan ikke unngå å legge merke til løypekartet, som er satt opp til venstre for bygget. Herfra kan man gå fine skiturer innover i Gjøvikmarka eller mot Stangstua og Vardalsåsen.

19 Aug 2020

Ved Einafjorden

Av Eivind Molde

Fint å nyte utsikten sørover Einafjorden på denne fine sommerkvelden. Her ved Eina, helt i nord, har Eina grunneierlag satt opp informasjon om reglene som gjelder for fiske og ferdsel.

19 Aug 2020

Gjennom skogen mot Eina

Av Eivind Molde

Fin trasé for sykling mellom Eidstugua og Eina. Bildet er tatt vest for Skjelbreida.