Salat i flotte rader

Salaten står i flotte rader fra Sørum mot Brenna/Bråtan, og er klar til innhøsting, men Bama på Lier er for tiden stengt pga. covid-19. Et meget bra samarbeid med grunneieren og de som drifter jorda, gjør det mulig å faktisk lage skiløyper her på vinteren! Skogryggen i bakgrunnen går fra Kjellerberget på venstre side og mot Steinsåsen på høyre side av bildet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

26 Sep 2020

Vannet står høyt i driftsveien, og grønnsakene er klare til innhøsting

Av Morten Synstelien

Høst på Moesmoen, og vannet står høyt i driftsveien. Grønnsakene er klare til å høstes. Jørgen Moes vei til høyre er et mye bedre alternativ til driftsvegen på jordet, som er utrolig våt og sleip. Men det hender den blir brukt som transportvei for snøscooter ved lite snø, for å komme ut til Røyse.

26 Sep 2020

Høst på Mosmoen

Av Morten Synstelien

Det er 6-7 grader, og det har regnet massivt i natt, og vært mye kraftig vind. Du ser det er mye barnåler her i svingen. Bildet er tatt rett mot nord. Veien til venstre går ned på jordet, og fører til ingen steder. Grunnen til at veien går ned på jordet vest for Sørum her, er at vannet renner sørvestover, og ikke østover som de fleste tror. Jørgen Moes vei ser vi til høyre.

26 Sep 2020

Høstlig langs Lysakerelven

Av Erik Unneberg

Med åtte grader, vind og litt regn var det ingen tvil om at vegetasjonen langs Lysakerelven hadde ikledd seg riktige farger i dag.