Til minne om Martin

Første helgen i september omkom en mann i en ulykke ved Mørkganga. Nå har noen hengt opp et bilde av ham og tent et lys ved foten av treet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

26 Sep 2020

Høst på Selteveien ved Kjellerberget

Av Morten Synstelien

Mye vind og regn i natt, og høsten er uten tvil godt i gang. Bildet er tatt ved Kjelleberget mot nordøst. Omtrent i midten av bildet (på høyre side) går snarveien/stien opp til Jomfrulandsveien - en skjult perle, som er ukjent for mange. Et navnløst minijuv, som trolig er Brennakleiva, men det har jeg aldri greid å få avklart, se bilde nr. 34102.

26 Sep 2020

Salat i flotte rader

Av Morten Synstelien

Salaten står i flotte rader fra Sørum mot Brenna/Bråtan, og er klar til innhøsting, men Bama på Lier er for tiden stengt pga. covid-19. Et meget bra samarbeid med grunneieren og de som drifter jorda, gjør det mulig å faktisk lage skiløyper her på vinteren! Skogryggen i bakgrunnen går fra Kjellerberget på venstre side og mot Steinsåsen på høyre side av bildet.

26 Sep 2020

Vannet står høyt i driftsveien, og grønnsakene er klare til innhøsting

Av Morten Synstelien

Høst på Moesmoen, og vannet står høyt i driftsveien. Grønnsakene er klare til å høstes. Jørgen Moes vei til høyre er et mye bedre alternativ til driftsvegen på jordet, som er utrolig våt og sleip. Men det hender den blir brukt som transportvei for snøscooter ved lite snø, for å komme ut til Røyse.