Høst på Bogstad

Det er fortsatt flotte høstfarger på Bogstad, selv om en del av løvet har forlatt trærne. På bildet ser vi det nye klubbhuset til golfklubben, med Holmenkollen i bakgrunnen. Om vinteren er dette et flott område for unge og gamle skiløpere, enten det gjelder rolige turer eller lek på golfbanen, eller som startsted for skiturer innover i Marka. Det er planer om helårsdrift for restauranten i klubbhuset, så kanskje den kan bli å regne som en markastue med servering for turfolket?

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

30 Sep 2020

Gråvær ved Slattum skole

Av Erik Unneberg

Det er midt i høstferien, og dessuten ettermiddag, så det er ikke rart at det var stille ved Slattum skole da dette bildet ble tatt. Etter at det hadde vært skyet oppholdsvær først på dagen, begynte det nå å regne litt.

30 Sep 2020

God plass ved Slattum skole

Av Erik Unneberg

Det var lite press på utfartsparkeringen ved Slattum skole i ettermiddag.

30 Sep 2020

Kneik forut

Av Nina Didriksen

Her står fotografen i løypekrysset mellom løype 107 (Stryken-Nordvannet) og den mer velkjente løype 106 mot Stålmyra. For mange er nok den lange bakken en pangstart på skituren. I dag gikk turen til fots på vått underlag til kjentmannsposten på Fiskeløysåsen, en lønnsom avstikker fra skiløypa. Også hjortelusfluene hadde en fin dag.