Kveldsfiske i Finnsrudvannet

Sommeren er definitivt over. Ved Finnsrudvannet var det bare en enslig fisker som prøvde lykken (og kanskje fikk en gjedde?) idet blåtimen var i ferd med å ta over denne oktoberkvelden. Ikke mye fotolys, så kompaktkameraet måtte gis en eksponeringstid på fem sekunder for å fange stemningen. Vinden ga litt liv i vannet, noe som forårsaket en sjarmerende bevegelsesuskarphet i flåtene på bildet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

03 Okt 2020

Utsikt mot Storflåtan fra Bleiksjøflaka

Av Nina Didriksen

En vakker dag med fine høstfarger, i noe av det fineste terrenget Marka har å by på. Vi bushet en runde innom kjentmannsposten på den østre delen av Bleiksjøflaka og til en gammel geocache på den vestre delen, der bildet er tatt.

01 Okt 2020

Høsten samler seg ved Hammarfossen

Av Odd Tore Saugerud

Sterk vind har ført til mye løvfall allerede. Ovenfor Hammarfossen samler det seg foran to store beverfelte trestammer som ligger på tvers foran brofundamentene. Denne dagen var det ingen fossekall å se i den øvre delen av elva.

01 Okt 2020

Gjess og dykalber på Bogstadvannet

Av Odd Tore Saugerud

På Bogstadvannet var det stedvis et yrende fugleliv i dag. Foran dykalbene var en stor flokk gjess forsamlet. Flokken dro senere i lav høyde mot syd over tretoppene i sydenden av vannet. På dykalbene kan det på bildet i fullt antall piksler sees at de to skarvene på bilde nr. 35432 fortsatt sitter der, og at de har fått selskap av en skarv til.