Venter på snø og mer kulde

Bekken i nordenden av Bønnerudtjern er åpen. Det trengs mer kulde for at ATV-en skal kunne komme over her, og snø for at scooteren skal sette skispor. I dag ble det en skøytetur på vannet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

01 Des 2020

Ny utsikt vest for Fjellstadhytta

Av Morten Synstelien

Det er tatt ut virke rett vest for Fjellstadhytta. Flott utsikt, selv om det blir litt bustete første året. Du ser nesten til Lommedalen. Tømmeret ligger og venter på å bli transportert ut, det trengs tele i veien.

01 Des 2020

Stupet ovenfor Busopphola

Av Odd Tore Saugerud

Busopphola er en dyp hule som ligger nesten rett syd for Solfjellstua, litt ovenfor den skarpe veisvingen mot nordvest på veien opp til Solfjellstua. Nå når løvet har falt av, er stupet ovenfor Busopphola igjen synlig bak rasmarka ned mot veien. Dette er også en meget benyttet vintersti for lokalbefolkningen.

01 Des 2020

Nye Gommerud-utsikten

Av Odd Tore Saugerud

Ved foten av Eineåsen mot Gommerudbanen har til nå skogen stått høy og tett. Men nå har Løvenskiold snauhogd området, og åpnet opp for fri sikt til Kolsås-massivet, Oslofjorden og Tanumplatået med Kirkerudbakken. Som bildet viser, er det ikke direkte enkelt å ta seg frem i hogstfeltet, men på advarselsskiltet om skogsdrift lover Løvenskiold å rydde opp etter seg.