Løypekjøring på Totenåsen

Kolbu KK startet sesongens løypekjøring i helgen. Her lages det spor på strekningen mellom Lønsjøen og Vollum.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

13 Des 2020

Bra besøk på Tryvannstua

Av Odd Stiansen

Det var bra besøk på Tryvannstua denne førjulssøndagen. Koronaen og en temperatur som ikke lå særlig mye under null, gjorde at det nok var flere enn vanlig som valgte å sitte ute.

13 Des 2020

Bra forhold i høyden

Av Odd Stiansen

Den tredje helgen i advent 2020 ble også den andre skihelgen denne sesongen. Selv om temperaturen var en tanke høyere på søndag enn på lørdag, var det fortsatt flotte forhold i høyden, som her like nedenfor Heftyevillaen på Frognerseteren. Men dersom disse skiløperne hadde tenkt seg helt ned til Holmenkollen, ville de nok etter hvert oppdage at snølaget ble tynnere jo lavere man kom.

12 Des 2020

Liabakken og Sherpatrappen

Av Odd Tore Saugerud

Fra Liastua var det ganske greit å følge Sherpatrappen opp Liabratta nå når bakken var snødekket. Fra myra og putten i dumpa går den opp overgangen til den tar av mot venstre inn mellom trærne. Der slynger den seg videre oppover, og er bare delvis synlig til den kommer ut igjen i unnarennet der to personer står. Så går den i venstre skogkant og kommer ut igjen der fundamentrestene for stillaset starter, og følger deretter disse til topps. Da vi gikk oppover tre timer tidligere, var det stor trafikk der, de fleste gikk, noen løp, den sprekeste tok to turer opp på den tiden vi brukte opp.