Ned til Midtstuen med utsikt

På avslutningen av en tur prøver jeg alltid å komme så nærme hjem som mulig, eller ned mot byen og T-bane opp igjen. I fjor gikk det ganske dårlig. Her i dag gikk fint. Med utsikten over byen var det en fin avslutning frem til Oslo kommune drev med tømmerdrift litt lenger ned og hadde brøytet lysløypa et stykke på 500-600 meter. Deretter kunne jeg ta avstikkeren til Midtstuen stasjon.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

01 Jan 2021

Tryvann med tåke

Av Lars Kristian Bjørløw

I dag var det litt mindre folk i køen da jeg passerte den. Det så ut til at de fleste holdt avstand i køen, i motsetning til det man kunne se på bilder for noen dager siden hvor folk stod tettpakket. Tåke er nok noe av årsaken til at det var mindre folk. Ellers var det mange ute i langrennsløypene denne dagen, men de fleste gikk frem og tilbake til Nordmarkskapellet, Skjennungstua og Ullevålseter. Jeg traff en som hadde prøvd seg lenger inn, men han hadde snudd. Så da samles alle i det samme området.

01 Jan 2021

Her går det egentlig en skiløype

Av Jørgen Øverbye

I løypa fra Sinober til Burås (retning Movatn) var det ikke lett å ta seg fram i dag. Her har løypemannskapene en formidabel jobb foran seg!

01 Jan 2021

Sinober i sin fineste vinterskrud

Av Jørgen Øverbye

Flott ved Sinober på årets første dag.