Beste skidag denne sesongen!

Nysnø og flotte løyper mange steder var med på å få folk ut i Vestmarka i dag. Parkeringsplassene på Kattås og Franskleiv ved Vestmarksetra ble etter hvert helt fulle, og det var tatt med folk i løypene. Bildet er tatt på Grønlandsveien, i løypekrysset på Langåsen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

01 Jan 2021

Stor utfart fra By

Av Erik Unneberg

Selv om det ikke var kjørt opp løyper fra By, var det stort trykk i løypa mot Greinehytta og Tverrelva første nyttårsdag. Parkeringsplassene ved Guriby og By ble raskt fylt opp.

01 Jan 2021

Tunge forhold

Av Erik Unneberg

Selv om Helårsløypa mellom By og Tverrelva ikke var kjørt opp i dag, var det mange som tok årets første skitur her. Inne ved Greinehytta og Tverrelva var det ca. 10 centimeter nysnø, så det var tungt å skøyte. Det var nok bedre å gå klassisk, for der holdt alle skiløperne sporet åpent.

01 Jan 2021

Ned til Midtstuen med utsikt

Av Lars Kristian Bjørløw

På avslutningen av en tur prøver jeg alltid å komme så nærme hjem som mulig, eller ned mot byen og T-bane opp igjen. I fjor gikk det ganske dårlig. Her i dag gikk fint. Med utsikten over byen var det en fin avslutning frem til Oslo kommune drev med tømmerdrift litt lenger ned og hadde brøytet lysløypa et stykke på 500-600 meter. Deretter kunne jeg ta avstikkeren til Midtstuen stasjon.