Nye scooterspor

Det er lenge siden løype 1322 var preparert, men i dag hadde scooteren satt spor i Lillestrøm Idrettspark og på Sørumsjordene. Bildet er tatt ca. 100 meter fra Leira, som renner forbi ved bjerkene rett frem i bildet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

07 Jan 2021

Gamla vokter løypa

Av Nina Didriksen

På Bjørnebergveien går det fine spor. Kanskje er det fordi hun gamle kroken til venstre passer på? Det er mange spennende fantasifigurer i skogen nå.

07 Jan 2021

Straks på toppen

Av Nina Didriksen |

Snøen er vakker, men dyp og løs, så det ble en tung tur opp på Smedmyrkollen på smale ski. Kollen er stort sett omkranset av loddrette skrenter, men fotografen fant en mulighet. Kollen hadde en kjentmannspost i 1998-2000.

07 Jan 2021

Årets første mikroekspedisjon

Av Nina Didriksen

Bortsett fra enkelte kjentmannspostjegere for drøyt 20 år siden og noen toppsamlere, er det knapt folk på Smedmyrkollen, Heikampens 496 meter høye nabo i nord. Kollen var målet for dagens tur opp fra Sørkedalen. Etter løypekrysset i enden av Bjørnebergveien var det slutt på preparerte spor, og her over Smedmyra var det selvtråkk som gjaldt. Kollen befinner seg inne blant grantrærne forut, og viste seg å ha bratte skrenter på nesten alle kanter, så toppfremstøtet ble en liten styrkeprøve på smale ski. En herlig stund, synes fotografen.