Sæteren gård i skygge og -10 grader

Fra klatretårnet på Sæteren gård er det også bra utsikt. Her oppe var det fortsatt sol, men på gården var det skygge og -10 grader. Lenger syd badet Haga golfbane fortsatt i sol, så følger Oslofjorden og Nesoddtangen. Den lyse flekken bak bjørkegreinene viste seg å være Color Fantasy, som vel har skiftet opplagsplass.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

28 Jan 2021

En tilfrosset foss i Sæterbekken

Av Odd Tore Saugerud

Dette er den best kjente fossen i Sæterbekken, hvor blåstien går helt inntil. Denne dagen var den helt tilfrosset, og ganske stille. Den lange fossen i flere etasjer nedenfor gikk delvis åpen, og ga mye lyd fra seg. På bilde nr. 35592 kan du se hvordan det så ut her 1. november 2020.

28 Jan 2021

Sæterbekken mini-canyon

Av Odd Tore Saugerud

Ovenfor vadestedet på bilde nr. 24786 går bekken i en ganske trang kløft med stup på begge sider. Her har den demt seg opp med is til et vann som dekker hele dalbunnen. Krevende å passere sommerstid, umulig nå.

28 Jan 2021

Høy vannstand ved vadestedet i Sæterbekken

Av Odd Tore Saugerud

Nedenfor vadestedet på bilde nr. 24786 kjøyver det kraftig, og det har etter hvert bygd seg opp en isdemning, slik at trærne står i vann. Her er det ingen mulighet til å krysse bekken nå. Ellers er det gode turmuligheter for de som har støvler med pigger eller brodder.