Mye folk på fjordisen siste helgen i januar 2021

Folkevandring på fjordisen utenfor Sandvika/Høvik i dag. Så tykk is helt fri for snø er kan det gå mange år mellom hver gang man får oppleve. Det som var betenkelig er at altfor mange åpenbart ikke oppfattet den litt diskre markeringen av yttergrensene for området som Isoppsynet går god for. Personene på bildet var imidlertid på den rette siden av Kadettangen. Kvinnen som prøvde å gå over Sandvikselvens utløp på den andre siden av tangen måtte derimot berges av brannvesenet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

30 Jan 2021

Moro på fjordisen

Av Nina Didriksen |

Det er ikke ofte det er gode forhold på så store deler av Vestfjorden i Bærum. Mange visste å benytte seg av herlighetene denne kalde januarlørdagen.

31 Jan 2021

Folkevandring på isen utenfor Høvik

Av Odd Stiansen |

Folkevandring, på skøyter og til fots, på fjordisen utenfor Sandvika/Høvik i dag. Så tykk is helt fri for snø, kan det gå mange år mellom hver gang man får oppleve. Her ser vi noen som to en pause på Kjeholmen.

30 Jan 2021

Alarmen går!

Av Nina Didriksen |

Moderne isfiskere har alarm som varsler om napp. Denne karen dro opp en liten makrell mens vi så på. Bildet er tatt rett øst for Borøya, på en fantastisk skøytedag på Vestfjorden.