Måneskinnsløype er ikke å anbefale nedover før det kommer mer snø

Først er det et stort isstykke i svingen hvor mange pleier å falle. Der vil man ha problemer med å stoppe hvis man har vanlig fart. Så kommer stykket på bildet, og like etter det er det en åpen bekk i bunnen av neste bakke. Deretter går det greit, bortsett fra at det er isete hele veien helt ned til Sognsvann. En partileder fortale til Aftenposten 23. januar at han hadde kommet seg ned Måneskinnsløype helskinnet, men falt og slått begge knærne på Gaustadjordene. Det er ikke flatmark der heller, og bare enda mer is.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

31 Jan 2021

Mye folk på fjordisen siste helgen i januar 2021

Av Odd Stiansen |

Folkevandring på fjordisen utenfor Sandvika/Høvik i dag. Så tykk is helt fri for snø er kan det gå mange år mellom hver gang man får oppleve. Det som var betenkelig er at altfor mange åpenbart ikke oppfattet den litt diskre markeringen av yttergrensene for området som Isoppsynet går god for. Personene på bildet var imidlertid på den rette siden av Kadettangen. Kvinnen som prøvde å gå over Sandvikselvens utløp på den andre siden av tangen måtte derimot berges av brannvesenet.

30 Jan 2021

Moro på fjordisen

Av Nina Didriksen |

Det er ikke ofte det er gode forhold på så store deler av Vestfjorden i Bærum. Mange visste å benytte seg av herlighetene denne kalde januarlørdagen.

31 Jan 2021

Folkevandring på isen utenfor Høvik

Av Odd Stiansen |

Folkevandring, på skøyter og til fots, på fjordisen utenfor Sandvika/Høvik i dag. Så tykk is helt fri for snø, kan det gå mange år mellom hver gang man får oppleve. Her ser vi noen som to en pause på Kjeholmen.