Kolsåstoppen sett fra landets største skøytebane

Utover lørdagen ble det svært så folksomt på fjordisen mellom Sandvika og Fornebu. Bærum kommunes isoppsyn sjekker isen og merker farbar trasé med gamle juletrær. Plastremser på stang markerer yttergrensen, men vi mistenker at enkelte tror at også de er merking av traseer. Folk kommer til fots, på skøyter og sykkel, med hunder, barnevogner og sparkstøttinger. Vi hadde fullt sikkerhetsutstyr med ispigger, staver og skift i vanntette poser i ryggsekken, men mange gikk uten.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

31 Jan 2021

Ut på Store Sinnera

Av Nina Didriksen

Noen kom ned Sinnerdalen og andre fra Bjønnputtdalen. Her bærer det sørover mot Spålen.

31 Jan 2021

Full aktivitet i Røa snøpark

Av Odd Stiansen

Voksenjordet ved Bogstad camping ligger såpass lavt at det meste av nedbøren i januar 2021 kom som regn. Men den driftige skigruppa i Røa IL har likevel klart å få skape gode forhold for store og små, som gjerne vil gå på ski i nærområdet, ved hjelp av snøkanoner, dugnadsånd og en liten prepareringsmaskin.

31 Jan 2021

Hornigårdene med Kolsås i bakgrunnen

Av Odd Tore Saugerud

Ved nordenden av Stovivann ligger også Hornigårdene, dit det går brøytet turvei over jordene. Det er klar og fin utsikt til Kolsås-massivet, men ved sydfoten av dette er litt av den brune smogen over Oslogryta synlig. Bare en halv time senere hadde et svakt vinddrag fra syd ført en del av den inn i dalen mellom Kolsås og Tanumplatået.