Hakkloa har jeg lagt bak meg

Det kom mange imot fra Stryken. I tillegg var det litt motvind, som jeg ikke merket noe særlig til da jeg hadde snudd og fått den i ryggen. Da jeg kom hjem, så jeg at jeg skulle ha brukt solkrem i ansiktet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

06 Feb 2021

Luftputebåt ved Storøya

Av Odd Stiansen |

Etter at flere personer forrige helg gikk gjennom isen utenfor det området Isoppsynet hadde markert som sikkert, trappet Redningsselskapet opp sin tilstedeværelse på fjordisen denne helgen. Det inkluderte både boder som solgte ispigger i hver ende av det markerte området, og mannskaper i en luftputebåt. De siste fikk nok mest oppmerksomhet fra de mange som befant seg på isen.

05 Feb 2021

Sola går ned over Frognøya ved Bønsnes

Av Morten Synstelien

Nok en kald, solfylt dag på isen går mot slutten. Solnedgangen var vakker i ettermiddag. Bildet er tatt litt øst for Bønsnestangen, rett nedenfor Malerstua. Tyrifjorden er værhard, og derfor er det rester av stokker for å forankre båter. Men sola varmer, men når den går ned, kjenner du at det er minus 12 grader, særlig siden det er trekk fra nord i tillegg.

05 Feb 2021

Pause på Averøya

Av Morten Synstelien |

Averøya er en del av Nordre Tyrifjorden og Storelva naturreservat. For øvrig en magisk plass, spesielt når storfe ikke er der. Verdt en tur vår, høst eller som i dag - vinteren og på turskøyter. Storelva har frosset til, noe som ikke har skjedd på mange år.