Venter på mor på Stålmyra

Her på Stålmyra ventet Ingrid på moren sin, som kom like bak. De skulle ned til Stryken hvor de hadde parkert bilen. Jeg tok noen bilder og spiste noen frosne gamle rosiner. Deretter snudde jeg og gikk hjemover.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

06 Feb 2021

Hakkloa har jeg lagt bak meg

Av Lars Kristian Bjørløw

Det kom mange imot fra Stryken. I tillegg var det litt motvind, som jeg ikke merket noe særlig til da jeg hadde snudd og fått den i ryggen. Da jeg kom hjem, så jeg at jeg skulle ha brukt solkrem i ansiktet.

06 Feb 2021

Luftputebåt ved Storøya

Av Odd Stiansen |

Etter at flere personer forrige helg gikk gjennom isen utenfor det området Isoppsynet hadde markert som sikkert, trappet Redningsselskapet opp sin tilstedeværelse på fjordisen denne helgen. Det inkluderte både boder som solgte ispigger i hver ende av det markerte området, og mannskaper i en luftputebåt. De siste fikk nok mest oppmerksomhet fra de mange som befant seg på isen.

05 Feb 2021

Sola går ned over Frognøya ved Bønsnes

Av Morten Synstelien

Nok en kald, solfylt dag på isen går mot slutten. Solnedgangen var vakker i ettermiddag. Bildet er tatt litt øst for Bønsnestangen, rett nedenfor Malerstua. Tyrifjorden er værhard, og derfor er det rester av stokker for å forankre båter. Men sola varmer, men når den går ned, kjenner du at det er minus 12 grader, særlig siden det er trekk fra nord i tillegg.