Kaldt over Romerikssletta

Nede i Nannestad var det -25 °C og på Sjonken -20 °C da fotografen startet. Dette utsiktspunktet dukker opp etter ca. 3,5 km på nordgående løype rundt Bjertnessjøen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

13 Feb 2021

UFO møter alien på Steinsfjorden

Av Nina Didriksen |

Vi så den på lang avstand, og lurte på hva det var. Ishøvelen er satt ut med en plakat med informasjon om hvordan du kan støtte de frivillige som lager skøytebane. Det er måkt og høvlet mange kilometer rundt på Steinsfjorden. I dag kom det dype drønn fra isen, som har en god del sprekker du må være obs på hvis du tar skøytene fatt. Bak til høyre skimtes Gyrihaugen, og rett til venstre for høvelbladet sees Herøya.

12 Feb 2021

Huset på Utøya er lett å kjenne igjen

Av Morten Synstelien |

Vi har gått hit på turskøyter fra fastlandet. Dog krevende isforhold, og ikke noe for dem uten mye erfaring fra store vann. Men usedvanlig flott is denne dagen.

12 Feb 2021

Jarle pirker løs en bit av isflaket

Av Morten Synstelien |

Vi står ved et stort isflak. Jarle hugger løs en bit for å se på både kvalitet og tykkelse. Begge deler var bra, men disse isflakene er meget skumle. Du havner utpå fjorden før du aner det. Så ikke gå ut på slike flak når det er åpent vann rundt. Utøya i bakgrunnen.