Kveldstur over Østernvann

Det har snødd hele dagen, og løypene i Bærumsmarka har blitt silkemyke. I ettermiddag var det stor utfart fra Østernvannsvingen, men "køen" løste seg opp ved Østernvann.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

17 Feb 2021

Det kommer snø på sålen på Tanbergmoen

Av Morten Synstelien

Her på Tanbergmoen (ca. 185 moh.) ligger det betydelig mer snø enn nede i bygda. Skogen demper for vinden, og det hjelper også. Det er litt typisk for nordvendte skiløyper. Her ligger det igjen en såle av løypa som går til Hvervenmoen. Det hjelper med beitepussing, men kommer det nok snø til å lage spor? Litt artig at her krysser pilegrimsleden skiløypa! Lastebilen i bakgrunnen kjører på Hadelandsveien (Fylkesvei 241).

16 Feb 2021

Jordet opp fra parkeringsplassen på Årnes

Av Vigdis Jynge

Nyseneen har dekket jordet og grusen på veien litt lenger opp i løypa. Nå er skiløypene helt perfekte helt fra parkeringsplassen og opp i Bærumsmarka. Dette er et område hvor mange har tradisjon med å ta med hunden sin på tur.

16 Feb 2021

Parkeingsplassen på Årnes

Av Vigdis Jynge

Jordet opp fra parkeringsplassen fra Årnes ble i dag dekket av sne på grunn av et veldig velkomment snevær. Det fester seg ikke lenger tørt gress under skiene. Det er bare halve parkeringsplassen som synes på bildet.