Igloen «Frank» står bra etter fire uker

Denne igloen ble bygget i Kleivstua-området under uværet ved navnet Frank. Og den står fortsatt flott. Nysnøen oppå gjør den nesten usynlig. Den er bygget slik at ingen skal se den. Digg å ha en egen rasteplass, fri for trekk og kø! Den har plass til at tre voksne kan sove i den, og takhøyden er rundt 1,5 meter, tipper jeg.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

14 Feb 2021

Straks oppe ved Øvervåja

Av Eivind Molde

Det er en god del stigning fra Hovsvåja, vest i Våja, og opp til Øvervåja. Etter ca. 150 høydemeter på 1,5 kilometers lengde, er løypekrysset nå rett rundt svingen.

18 Feb 2021

Snøvær og nyhugget ved Kleivstua

Av Morten Synstelien

Jeg går i lysløypa rett ved Kongeveien, men kjenner meg ikke igjen. Helt utrolig hva litt hugst gjør, ikke minst den bratte bakken, den har da blitt mindre bratt? Ser i retning mot Kongens utsikt, som ligger på baksiden Åboråsen. Ultraflotte løyper, god glid og passe mykt, slik at du kan dette uten å slå deg. Men få ute denne dagen.

19 Feb 2021

En ekte topplue i eventyrskogen

Av Nina Didriksen

Denne lua henger langs skuterløypa mellom Lilloseter og Evensetermyra. Det var nesten eventyrlig morsomt å stå ned der på ski. Bare snille bakker og nesten bare nedover på noe som føltes som silkeføre, selv om det egentlig nærmet seg skikkelig nullføre med fuktig nysnø.