Over Kobbermyrene

Etter mer eller mindre jevn stigning opp fra Øvervåja, flater løypa ut her på Kobbermyrene. Like etter denne svingen står det et skilt som viser 616 moh. Så venter nedkjøringen gjennom Kobberbakkene.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

18 Feb 2021

Løypekrysset ved Keivstua hvor løypa til Finneflakseter tar av

Av Morten Synstelien

Her har det blitt tatt ut virke, og jeg kjenner meg nesten ikke igjen. Det er blitt lysere og mer trivelig. Megaflotte løyper, og god glid. Bildet er tatt rett mot syd. Nå blir dette krysset mye bedre også, mange har tryna i snøen her tidligere. Nå er det mye mer oversiktlig, og det blir mer snø å ploge i.

18 Feb 2021

Pause i igloen « Frank»

Av Morten Synstelien

Lunsj i egen iglo er flott, med kaffe og saft. Trenger ikke bål inni en iglo, fri for vind mens det snør/yrer ute. Tipper temperaturen er litt under null grader inni. Igloen er fire uker gammel, og slike bygg pleier å stå ut sesongen. Se bilde nr. 36765 som viser hvordan den ser ut fra utenfra.

18 Feb 2021

Igloen «Frank» står bra etter fire uker

Av Morten Synstelien

Denne igloen ble bygget i Kleivstua-området under uværet ved navnet Frank. Og den står fortsatt flott. Nysnøen oppå gjør den nesten usynlig. Den er bygget slik at ingen skal se den. Digg å ha en egen rasteplass, fri for trekk og kø! Den har plass til at tre voksne kan sove i den, og takhøyden er rundt 1,5 meter, tipper jeg.