Ved foten av Kobberbakkene

Kommer man fra Breidtjernet, har man disse løypene å velge mellom når man er framme i krysset nederst i Kobberbakkene. Løypa til venstre i bildet går opp gjennom Kobberbakkene, i retning Øvervåja, mens løypa til høyre følger Skardbrennvegen forbi Gullentjern og ned til Skjerva. Det er Skjerva løypelag som prepper løypenettet her.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

14 Feb 2021

Over Kobbermyrene

Av Eivind Molde

Etter mer eller mindre jevn stigning opp fra Øvervåja, flater løypa ut her på Kobbermyrene. Like etter denne svingen står det et skilt som viser 616 moh. Så venter nedkjøringen gjennom Kobberbakkene.

18 Feb 2021

Løypekrysset ved Keivstua hvor løypa til Finneflakseter tar av

Av Morten Synstelien

Her har det blitt tatt ut virke, og jeg kjenner meg nesten ikke igjen. Det er blitt lysere og mer trivelig. Megaflotte løyper, og god glid. Bildet er tatt rett mot syd. Nå blir dette krysset mye bedre også, mange har tryna i snøen her tidligere. Nå er det mye mer oversiktlig, og det blir mer snø å ploge i.

18 Feb 2021

Pause i igloen « Frank»

Av Morten Synstelien

Lunsj i egen iglo er flott, med kaffe og saft. Trenger ikke bål inni en iglo, fri for vind mens det snør/yrer ute. Tipper temperaturen er litt under null grader inni. Igloen er fire uker gammel, og slike bygg pleier å stå ut sesongen. Se bilde nr. 36765 som viser hvordan den ser ut fra utenfra.