Skiløypa ved Vik er klar

Det ble kjørt opp i går, og det kom frem litt jord. Men det som var meldt som regn, kom som snø og dekket det til. Ikke trikkeskinner, men flotte forhold for å ta en tur i bygda. En kveld for omtrent to år siden ble bilde nr. 30928 tatt fra samme sted.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

14 Feb 2021

I Edvardsløypa

Av Eivind Molde

Edvardsløypa går i svak stigning gjennom Skjervehagan, vest for Skjervetråkket. Den er oppkalt etter Edvard Kvernstuen (1888-1958), som var sagfiler og altmuligmann ved Skjerva sag.

19 Feb 2021

Randonnée-farsott i Nordmarka

Av Petter Mejlænder

Folk kommer i flokk og følge til gamle Rødkleiva etter at D2 lokket med fine forhold. Det er mange muligheter for randonnée-kjøring i Nordmarka, men en av de lettest tilgjengelige er den for lengst stengte - og glemte - slalåmbakken i fjellsiden mellom Tryvann og Sørkedalen. I går var den temmelig nedkjørt. I dag blir nok puddersnøen forvandlet til seig og tung våtsnø.

14 Feb 2021

Kulturhistorie ved Nordengen

Av Eivind Molde

Skjerva løypelag har gjort en imponerende jobb med å sette opp informasjonstavler og -plakater langs løypene de preparerer. Her ved Nordengen, nord for vestre del av Skjervevatnet, var det butikk fram til 1966.