Medvind er gøy!

Her var det bare å holde ut arma og seile med vinden her ved Geitøya. Legg merke til bølgene i Tyrifjorden i bakgrunnen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

06 Mar 2021

Speidervann gir superraskt bål

Av Britt Celine Oldebråten |

Noe av kunsten når vi har 45 minutters pause og vi skal ha bål, er å ha klargjort litt opptenningsved, og speidervann (40 ml rødsprit eller peisbrensel) gjør susen. Det fleste har med en vedkubbe også, så vi får varm mat i pausa her på Geitøya. Her lå det mye drivved også. Veldig sosialt i disse dager med bålpause, Vi sitter kohortvis, og bare lokale deltagere får være med.

06 Mar 2021

Golf? Hvor er hullet?

Av Gro Ofte Synstelien |

Det blir nye vinkler på turskøyter, og vi begynte å diskutere om hvor utslaget og hullet var. Så det ble litt peking. Det er 5000 kroner i bonus for hole in one på dette hullet. Litt googling ga svaret, og vi står ved hull nr. 5 - Geitøysundet. Her blåser det ofte fra syd, og du må slå over åpent vann, hvis du er «djerv nok», for å treffe greenen. Vi peker mot hullet.

06 Mar 2021

Råk mot Utøya

Av Gro Ofte Synstelien |

Vi følger råka bortover, men her er det for skummelt å passere, samt kraftig vind. Åpent vann på alle sider, bortsett fra her på nordsiden. Viderekommende-tur, og alle med riktig utstyr. Krokskogen oppe til venstre.