Fjordgløtt

Mellom grantrærne skimtes Oslofjorden i løypa ut fra Sporten ved Frognerseteren.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

16 Mar 2021

Nykjørt fra Burud

Av Erik Unneberg

I dag hadde Ole Henrik i Skiforeningen kjørt opp løypene sørvest i Bærumsmarka, og de ble bra! Bildet er tatt halvannen kilometer fra parkeringsplassen ved Burudvann, i løype 440 mot Vensåsseter. Dette var en av løypene som tidligere i vinter var sterkt preget av knekte trær, men nå er den kjempefin. Det var mange varmegrader i dag, men med zeroski var føret godt.

30 Mar 1952

Ved Styggedalshytta i 1952

Av Nina Didriksen

Dette bildet er tatt søndag 30. mars 1952, en uke før palmesøndag. Teksten på baksiden viser at det er tatt ved Styggedalshytta «like før nedoverkjøringen til Langlia». Kvinnen i midten er innsenderens mor og den som også skrev på baksiden «Aslaug, Per og meg». Fotografens navn er ikke oppgitt.

15 Mar 2021

Morten sjekker isen ved Utstranda

Av Ragnar Braata

MS Thorbjørn ligger innenfor dette isbeltet, og Morten Synstelien sjekket isen. En kraftig advarsel: Dette er våris, og det kreves betydelig iskunnskap for å bevege seg på den. Her var både isstav, øks, isbor og fullt utstyr tatt i bruk, pluss at vi var flere. Isen er 19-22 cm tykk, men med lite bæreevne, og endrer seg mye i løpet av få timer. Vi ser Geitøya og Bombeøya i bakgrunnen.