Maiskiføre på Bislingflaka

Den kalde værtypen de siste ukene har gjort at snøen og skiføret har holdt seg godt i høyereliggende strøk av Marka. Her på Bislingflaka er det for så vidt ikke uvanlig med skiføre til et stykke ut i mai, men i år er det spesielt gode forhold. Fortsatt viser målestaven rundt 1 meter snø, og Mylla Løypeforening gjør fortsatt en kjempejobb med å frese opp løypene - til stor glede for alle ihuga vårskiløpere. Bildet er tatt på myra der scooterløypa ned Syljuseterlia tar av fra Formoløypa. Myra omtales ofte som "Vannskillemyra".

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

01 Mai 2021

Skiføre mellom Svartvann og Risfjellet 1. mai

Av Jørn Grøstad

Helt greie forhold og mer enn nok snø i skiløypa på skogsbilveien mellom Svartvann og Risfjellet. Møtte noen få turgåere til fots, og de også var helt overrasket over hvor mye snø som lå igjen her oppe den første helgen i mai.

01 Mai 2021

Brøytet fra Skoglund

Av Jørn Grøstad |

Veien fra Skoglund ble brøytet i begynnelsen av april i år. Dette normalt så snøsikre partiet måtte derfor tas til fots vel to kilometer, men enkelte steder i Brekkedalen og Syljudalen var det fortsatt litt snø i veien, og veldig mye i terrenget.

01 Mai 2021

Fremdeles vinter på Bislingflaka

Av Odd Stiansen

Her oppe i nærheten av stedet hvor Bislingen fjellstue lå, var det fremdeles fullt skiføre den første maidagen i 2021.