Gamle Retthellvei og stien ned mot Lyse

Det går en liten sti fra gamleveien, som for øvrig heter Dronningveien på kartet, ned til Lyse. Denne stien blir nok mer brukt nå som Stolpejakten i Sundvollen har en stolpe her, og det blir en rundtur om du går denne stien. Planen var å sykle runden, men da måtte nok både sykkelen og han oppå oppgraderes!

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

09 Mai 2021

Vardehjelp ved Høgvolltoppen

Av Nina Didriksen |

Den nye bonuskjentmannsposten ved Høgvolltoppen ligger i tett skog. Fotografen lagde denne varden som et hint til kommende postjegere. Her kan de ta mot vest, eller venstre hvis du kommer opp det gamle slepet i bakken. De som har tatt Menuetten-posten, kjenner sikkert til en hjulkapsel med samme funksjon.

09 Mai 2021

Løypemaskina på Sundvolden hotell står på snø

Av Morten Synstelien |

Kunstsnøen hvor tråkkemaskina står, ble laget for å bruke maskina litt, slik at den ikke står seg i stykker. Ble ingen løyper på hotellet denne sesongen pga. Covid, stengt hotell. Kunstsnø holder utrolig mye lenger enn vanlig snø, er høy egenvekt på den, helt opp mot 0,6 kg per liter.

07 Mai 2021

Storfe er ute på beite på jordet ved Pålsrud

Av Morten Synstelien |

Steinsfjorden i bakgrunnen, og det blir for grønt i dette området. Hurumkroken til høyre i bildet. Området i Steinsfjorden er en del av Steinsfjorden biotopvernområde. Det regner over Holebygda og Tyrifjorden.