Hugst ved gamle bommen på Dronningveien

Det er nesten ugjenkjennelig etter hugst. Jeg står i gamle veien til Retthella, som også heter Dronningveien på kartet. Kongens utsikt ligger rett bak treet til høyre i bildet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

10 Mai 2021

Gamle Retthellvei og stien ned mot Lyse

Av Morten Synstelien

Det går en liten sti fra gamleveien, som for øvrig heter Dronningveien på kartet, ned til Lyse. Denne stien blir nok mer brukt nå som Stolpejakten i Sundvollen har en stolpe her, og det blir en rundtur om du går denne stien. Planen var å sykle runden, men da måtte nok både sykkelen og han oppå oppgraderes!

09 Mai 2021

Vardehjelp ved Høgvolltoppen

Av Nina Didriksen |

Den nye bonuskjentmannsposten ved Høgvolltoppen ligger i tett skog. Fotografen lagde denne varden som et hint til kommende postjegere. Her kan de ta mot vest, eller venstre hvis du kommer opp det gamle slepet i bakken. De som har tatt Menuetten-posten, kjenner sikkert til en hjulkapsel med samme funksjon.

09 Mai 2021

Løypemaskina på Sundvolden hotell står på snø

Av Morten Synstelien |

Kunstsnøen hvor tråkkemaskina står, ble laget for å bruke maskina litt, slik at den ikke står seg i stykker. Ble ingen løyper på hotellet denne sesongen pga. Covid, stengt hotell. Kunstsnø holder utrolig mye lenger enn vanlig snø, er høy egenvekt på den, helt opp mot 0,6 kg per liter.