Øvre del av Krokkleiva er ferdig restaurert

Noen har fått seg en ny sti også, og går oppå steingjerdet! Så jevn og fin kleiva har blitt nå, er den helt ypperlig å kjøre ned med snowracer vinterstid. Det tar mellom seks og sju minutter å kjøre disse (ifølge skiltet) 1,55 km. Det tar betydelig lengre tid på sommeren når beina må tas fatt. Det er for øvrig satt opp ei kunstutstilling i kleiva, i tillegg til mange infoskilt. Kleiva har blitt veldig bra nå.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

20 Jun 2021

Ura opp til Dronningveien - Nordkleiva

Av Morten Synstelien

Her går stien i fyllinga på Dronningveien. Mange har nok kjørt forbi her uten å ha fått med seg denne stien.

20 Jun 2021

Ekstra trim i Nordkleiva

Av Morten Synstelien

Det har vært sjeldent mye toppbrekk og trefall i enkelte områder av Marka. I Nordkleiva er det ikke alt som er ryddet ennå, men stien blir brukt av dem som hopper i paraglider. Konemor var glad hun slapp å ha en slik stor sekk på i dag.

19 Jun 2021

Hole Lions har fylt grus på stien mellom travbanen og Svendsrud idrettsplass

Av Morten Synstelien

Veien mellom idrettsanlegget på Svensrudmoen og travbanen er en meget brukt turvei for holeværinger. Den er dessverre nesten ubrukelig om våren og etter større nedbørsmengder. Da står store deler av veien under vann, og tidligere måtte man balansere på noen planker som var lagt ut, for ikke å bli våt og sølete på beina. Hole Lions tok på seg ansvaret for at veien skulle komme i skikkelig stand, slik at den kan brukes uansett vær. Da dette ville komme til å koste noen kroner til drenering, grøfting, markduk, pukk og grus, kontaktet vi Avonova på Helgelandsmoen, Røyse Vel og Naturbarnehagen, som alle er daglig brukere av veien, og de ville gjerne være med på en økonomisk dugnad. Teksten er skrevet av Jo Henriksen. som er leder i Hole Lions.