Flott sommerdag ved Burudvann

Med 22 grader i vannet var det ikke rart Burudvann var godt besøkt i dag. Noen hadde tatt med seg padlebrett.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

21 Jul 2021

Sommeridyll ved Steinstjern

Av Erik Unneberg |

Oppe på Steinshøgda, rett ved Gamle Ringeriksvei og skisenteret på Kolsås, ligger Steinstjern. I store deler av året ligger det i skyggen til Nordre Kolsås, men på denne tiden av året er det ganske bra med sol her. Noen barn benyttet muligheten til å bade her, noe vi kan skimte i midten av bildet.

20 Jul 2021

Gode bademuligheter i Finnsrudvannet

Av Erik Unneberg |

Det har vært varme dager nå i juli, og derfor er det fint å kunne kjøle seg ned med bading i vann og tjern i nærområdet. Et godt alternativ er Finnsrudvannet (i Asker) der vanntemperaturen ble målt til 24 grader i dag. Bildet er tatt i den sørøstre enden av vannet, der sykkelrute 388 (Heia - Semsvannet) går forbi.

19 Jul 2021

En nå ukjent grunnmur

Av Odd Tore Saugerud

På topplatået ved vannputten på bilde nr. 37630 ligger denne ruinen. Selv om den er tydelig i terrenget, mangler den på nyere orienteringskart. På et snart førti år gammelt kart er den tegnet inn, og vannputten da hjerteformet og større. Det er nå stor aktivitet med skogsmaskiner i området. I den ganske bratte bakken i scooterløypa mot Finneflakseter ned fra toppen er sporene etter dem opptil en halv meter dype. Dette kan bli mer enn interessant til vinteren.