Pershusfjellet sett fra dammen ved Skarvvann

Artig å se Pershusfjellet fra packraft - det går ikke fort på vannet. Farkosten veier ca. 5 kilo, så er bare å ta den under armen og gå til neste vann.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

08 Aug 2021

Klar for packrafttur fra Tverrsjøstallen

Av Morten Synstelien |

Har fått låne en packraft ei uke, og den må testes. Deler av kanotruta Nordmarka Classic var dagens mål. Lite folk og biler på Tverrsjøstallen i dag.

19 Sep 2017

Et steinsatt bekkeløp mot Grimsvannsputten

Av Odd Tore Saugerud

I forbindelse med det store vanntyveriet ble bekken mot nord fra Grimsvannsputten snudd etter inntaket til vanntunnelen fra Gjerdingen. Myrene i nord ble drenert til gropen ved hjelp av dettet utgravde og steinsatte bekkeløpet. Betongkassen på bilde nr. 37679 er synlig mellom trærne mot øvre høyre. Se også bilde nr. 27625 og bilde nr. 37678 for mer informasjon.

03 Aug 2021

En spesiell grop ved Grimsvannsputten

Av Odd Tore Saugerud

Nord for inntaket til vanntunnelen fra Gjerdingen av vannet fra Grimsvannsputten er det en grop med en betongkasse med gitter. I bunnen av denne står det vann med en strømvirvel i. Under vegetasjonen er det oppmurt skrå vegger av stein. Her er det også tydelig lyd av rennende vann. Bilde nr. 37680 og bilde nr. 37678 beskriver gropen i mer detalj.