Deltagere på iskurs

Mye kan læres ved å lese, men noe er best å teste ut i praktisk læring. Så vi i Turskøyter Hole og Ringerike hadde kurs i bukta ved Vik. I bakgrunn «Statoilstranda», som den heter på folkemunne, selv om Cirkel K har vært der noen å Til høyre i bildet har vi Kråkevika. Her vi står, var isen 9 cm tykk, men du skulle ikke langt ut før isen bare var ca. 3 mm tykk. Legg merke til at alle deltagerne har komplett utstyr for å gå på tynn is, og kurset var meldt inn til brannvesenet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

03 Des 2021

Henge på stava-klubben hadde treff på isen

Av Morten Synstelien |

Noe av de trivelige med turskøyter er at folk har god tid, og har tid til å utveksle litt isinfo. Disse tre er drevne, og det trengtes, slik isen var der. Gjesvoldåsen og Fekjær i bakgrunn. Isen var helt super å skøyte på, men stedvis tynn og med vindbrønner. Som du ser alle har fullt utstyr.

03 Des 2021

Haraøya var bare et bad unna

Av Morten Synstelien |

Så langt kom vi på skøyter i dag. Litt typisk for Storøysundet. Mye vindbrønner og ujevn islegging. Så ikke begi dere utpå isen uten kunnskap, utstyr og alene.

04 Des 2021

Mot kapellet og hoppbakken

Av Jørgen Øverbye

Bymiljøetaten hadde preparert fint for skøyting og klassisk i Holmenkollen, en sløyfe på 3 kilometer. Ekstra fint med tette klassisk-spor for de som ønsket å gå i pratemodus.